INTERVIEWER/PODCASTER

Ik ben een interviewer. Voor mijn BNR-programma The Big Five sprak ik elke dag de interessantste mensen over de boeiendste onderwerpen. En dat doe ik nog steeds als podcaster en als online-host. Business, kunst, politiek, sport, wetenschap, energie, duurzaamheid, economie, de mens. Ik hou van de intimiteit van een echt gesprek. Elke keer een ontmoeting, een nieuw inzicht, nieuwe kennis. Fantastisch. Voor jou, achter je computer, in je auto, in de trein. Het mooiste compliment wat je me kan geven is dit: ‘Ik was er al, maar ik bleef nog even in de auto zitten om het hele gesprek te kunnen horen’.

Ik interview zoals ik alles wil doen: met aandacht, nieuwsgierigheid en échte interesse. Scherp als het moet, met humor als het kan, maar altijd met respect.

Ik ben trots op mijn serie ’57’, over mensen van mijn leeftijd en hun levenservaring, hun dromen en hun angsten, in samenwerking met Zwitserleven. En ik ben ook trots op de series die ik maak voor Centraal Beheer, Handpicked Agencies, vastgoeduitgeverij VG Visie, Agrifirm en tal van andere opdrachtgevers.

Podcasts zijn booming, en het is een prachtige manier om jezelf als onderneming te laten zien.

PODCAST: 57 | BNR

PODCAST: The Big Five | BNR