COACH.

Bij RTL Nieuws heb ik ontdekt dat ik een coach ben. Ik hielp collega’s beter te worden in hun vak. Bij het inspreken van reportages bijvoorbeeld, bij presenteren vanuit de studio, of live vanaf een lokatie, bij het schrijven van hun teksten voor televisie of voor de website. Dat gebeurde steeds vaker, en ik merkte dat ik bij mezelf een nieuw talent had gevonden.

 

Je kunt bij me terecht als je je presentatie voor zaal, camera of radiomicrofoon wilt verbeteren. Ik vind altijd een manier om dichter bij je zelf te blijven. Beter, want makkelijker en geloofwaardiger. Ik kan je ook helpen met je voorbereiding op interviews, talkshows, persconferenties, of die ene belangrijke pitch.

 

Een interview kan een bron van enorme stress zijn. Ik weet hoe je je verhaal het best over het voetlicht kunt krijgen. Dan moet je natuurlijk wel precies weten wat je verhaal is, waar je voor staat, waar je organisatie voor staat, en waarom dat voor andere mensen interessant kan zijn. Ik help je graag daarin focus aan te brengen.

 

Ik coach het liefst één op éen, of in kleine groepen, want presentatietraining is intensief en zeer persoonlijk. Soms kan het nuttig zijn om met meerdere mensen te trainen. Hangt erg van het doel af. Onder mijn klanten zijn nu ondernemers, CEO’s, magistraten, presentatoren en wetenschappers. Ik werk graag op jouw lokatie, maar je bent ook welkom op mijn boerderij in Brabant.

Roelof Hemmen - Coach