DAGVOORZITTER/DEBATLEIDER.

Ik ben op een podium net zo thuis als in een studio. In het Nederlands of in het Engels. Al vijftien jaar. Het debat is mij dierbaar, een interview voor een volle zaal kan ongelooflijk intiem zijn, ik hou van interactie, en ik garandeer dat het ontstaat. Ik laat andere mensen sprankelen. Ik geef energie, en dat maakt energie los.

 

Een gedegen voorbereiding is standard operating procedure. Als het showtime is, weet ik precies waar het om gaat. En meer. Ik ken de details, weet waar het schuurt, verdiep me in de gasten. Ik werk niet simpelweg een draaiboekje af, ik maak je event beter. Met enthousiasme, een kritische noot, humor en scherpte. Bovendien ben ik altijd de buitenstaander: ik zie dingen en ik zeg dingen die mensen van binnen niet meer zien, of niet kunnen zeggen.

 

Ik adviseer het liefst in een vroeg stadium bij de voorbereiding. Ik laat je graag profiteren van mijn ervaring.

 

Ik doe events met een publiek van honderden mensen, maar ook in een kleinere setting voeg ik waarde toe. Ik leid brainstormsessies, waarin verschillende stakeholders nadenken over de toekomst. Ik ben soms onafhankelijk voorzitter, als het gaat om veel belangen die in een groter doel gebundeld moeten worden.

Roelof Hemmen Dagvoorzitter Debatleider